- Tornar a l'inici »
- mcasademont9 , Publica! , química »
- La ciència dels mentos i la cocacola
Escrit per:
Ramon
dilluns, 24 de juny del 2013
Entrada enviada per Miquel Casademont @mcasademont9
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbmcyIkEj08qfV9Xl8yViqAjVk2zm8rzxcpRehJ3oV0nEmZ7Sv7r2IoJD2sbCKUeuNbmRCpPks30mugPX-F8pRkYA_BbrxgPA3XvaHcqqwHny7GYN995WnpqgeCjuunS2yeB1fbkiI-Jg/s200/Mentos.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8Z7ibk2UH8khxJLXAG8AsaYlPmB2rpJDFDCWSZw3_GR6pz7tHdP5AJHt5A2TkovKCgmh3VLT17N9yWLBVnXanXlFsU4yf_M1RlnxySGCN6nO7CB3felzuJu0vg71nAxJhTvAp5lbKnoU/s200/Coca-cola.jpg)
Per tant, gràcies a la forma de la superfície del mentos i el CO2 de la cocacola aconseguim aquesta meravella que tots hem fet algun cop.
Aprofitant l'avinantesa us adjuntem una demostració d'en Pep Duran, professor de l'UdG (@pepduran), i un enllaç sobre la recent experiència al programa Espai Terra de TV3.