Qui som? - Cocociència


Ramon Viñas
Hola!
Sóc un noi de Cassà de la Selva, Girona, de 18 anys i un autèntic boig per la ciència (especialment per la física, les matemàtiques i la química!). M'agrada molt jugar a bàsquet i als escacs. Desafia'm!
Per altra banda, em considero una persona reservada, curiosa, metòdica i lleugerament perfeccionista, que busca diàriament nous reptes i motivacions. Per tant, haig de confessar que la iniciativa "Cocociència" em va com anell al dit!


Conrad Corbella
Bon dia!
Em dic Conrad i vaig néixer a Barcelona ara fa uns divuit anys. Si em toqués descriure'm, en el terreny acadèmic diria que sóc un amant dels reptes i que m'encanten tant la física com la química i les matemàtiques. Probablement és per això que l'any que ve, amb una mica de sort, estudiaré enginyeria física i que he decidit formar part de l'equip d'aquest blog de divulgació científica.
Quant a termes més personals, per fer-vos-en una pinzellada, m'encanta escriure i per passar una tarda genial sols necessito estar amb els amics, fent qualsevol cosa, o també gaudeixo  de l'abstracció que t'aporta un llibre amb un argument entretingut o una gran pel·lícula; que si és una comèdia, millor.


Daniel Moreno
Bon dia!
Tinc 18 anys i sóc de Roses, bonic poblet de Girona que a l’estiu està ple de turistes. Estudio Enginyeria Física i les meves aficions són, entre d’altres: els esports (bàsquet, vòlei, natació...), la informàtica, la tecnologia i la ciència.
Fa poc m’he adonat que, durant la vida diària, em pregunto moltes coses, que poden anar des de: “Com funciona una màquina?” fins a “Quin és l’origen de l’Univers?”. La cerca de solucions a aquestes preguntes m’ha portat a entendre millor el món. Però encara em queden moltes qüestions per a resoldre i, les pròximes, espero compartir-les amb tots vosaltres.


Susanna Pérez
Hola!
Sóc de Canet de Mar, Barcelona, i tinc 18 anys.
M'encanta la ciència i aprendre coses noves i curioses sobre el món que ens envolta. M'interessa especialment la química, l'astronomia, les matemàtiques i el medi ambient. A més, sóc molt aficionada a la música i participo en un programa magazine a la ràdio local del meu poble.
Personalment, en un futur espero poder contribuir a fer del món un lloc millor per viure-hi, i crec que la ciència i la passió per allò que ens agrada ens poden ajudar a aconseguir-ho.


Jordi Morales
Hola! 
Tinc 22 anys, i sóc nascut a Palafrugell. Actualment resideixo a Barcelona, on estic estudiant el doctorat de física a l'ICFO, al grup de Romain Quidant i Turgut Durduran. 
Sóc un boig enamorat de la física experimental, de la divulgació, de l'emprenedoria, de la música (actualment toco amb la cobla Principal de Banyoles) i dels escacs.

Albert Aparicio
Hola!
Tinc 20 anys i sóc de Palafrugell, Girona, tot i que bona part de l’any visc a Barcelona on estudio Física a la UB. Entre les meves aficions en destaca la passió per la Fórmula 1 i sortir a fer rutes de BTT per l’empordanet i el massís de les Gavarres. 
Sóc membre de la XOM del Servei Meteorològic de Catalunya i reconec ser un freaky de la meteo i el clima! 
Opino que tan important és fer un gran descobriment científic com donar-lo a conèixer, i des d’aquí vull aportar el meu granet de sorra a la divulgació de la ciència.Josep Puig
Good morning!
Tinc 17 anys i vaig néixer a Terrassa, ciutat on visc. Sóc estudiant d’enginyeria en tecnologies aeroespacials, a la UPC (Campus de Terrassa). 
Entre les meves aficions, en destaco fer esport, sortir amb els amics, llegir, anar al cinema, aprendre idiomes, escoltar música i... fer ciència! 
Sobretot m’agraden la física i les matemàtiques, i m’apassiona tot allò relacionat amb la tecnologia. Em considero molt curiós i m’agrada aprendre coses noves. M’agraden molt els reptes i els desafiaments, i sóc un amant dels enigmes. A més, trobo fascinant el funcionament d’algunes màquines i aparells.
Espero poder contribuir en millorar el futur com a enginyer i científic, i deixar la meva petita empremta en el nostre estimat món. Trobo molt interessant la iniciativa de Cocociència i espero ajudar tant com pugui!
Marc Cárceles-Cordón
Hi there! El meu nom és Marc, visc entre Calella i Barcelona i tinc 17 anys. Sóc estudiant de Medicina, ciència que considero una art amb una aplicació pràctica indispensable per a la societat. Formo part d’aquesta iniciativa perquè crec que és absolutament necessari intentar acostar, ni que sigui a grans pinzellades, l’avantguarda científica amb el saber comú científic de la població en general. La divulgació és la millor eina per fer-ho, i espero poder complir el meu objectiu en qualsevol tema relacionat amb la Biologia i la Salut.

Entrada a l'atzar

Què diuen al Twitter?

Cocociència al teu mail!

Traductor

- Copyright © CocoCiència - Powered by Blogger and Metrominimalist -