Escrit per: Dani dilluns, 29 de juliol del 2013

El reconegut astrofísic Stephen Hawking ha plantejat que la raça humana no sobreviurà molt més, a no ser que escapem de la Terra. Explica que la tecnologia ens ha donat massa poder, un dels exemples són les 20 000 armes nuclears que nou països tenen actualment i que podrien destruir totalment la Terra si es produís una guerra.

Quan, en la pròxima guerra, aquestes armes es posin en pràctica, tota vida a la Terra pot ser esborrada. No només per la radiació emesa, sinó també per les partícules de pols que quedaran a l’atmosfera.
Per tal de salvar la raça humana podríem colonitzar Mart (tal i com proposa Mars One) o Venus. L’inconvenient és que, de moment, no disposem de la tecnologia adequada ni dels estudis pertinents que ens permetrien saber com reaccionaria el cos humà en aquells hàbitats. Però ja que hem entrat en aquest tema, quins planetes podrien convertir-se en la “nova Terra”?
El telescopi Kepler ha trobat 861 exo-planetes (o planetes que orbiten una estrella diferent del Sol) i set d’aquests es troben en una zona habitable, és a dir, que no estan ni massa a prop ni massa lluny dels seus Sols. Ara exposarem el TOP3 dels possibles nous habitatges:

En tercera posició trobem Kepler 22b, situat a 600 anys llum i amb un “índex de similitud amb la Terra” de 0,75 (el màxim és 1).
En segona posició tenim a Gliese 667 C, situat a 22 anys llum i amb un índex de 0,79. Si visquéssim aquí desfruitaríem dels seus 3 sols!
La primera opció, (el millor planeta que suportaria la vida humana) seria Gliese 581d, situat a 20 anys llum i amb un índex de 0,82.

Veient aquestes ofertes d’habitatges, no hem de perdre temps i hem d’investigar la forma d’arribar-hi, el temps que ens queda en aquest planeta s'acaba!

Deixa un comentari

Entrada a l'atzar

Què diuen al Twitter?

Traductor

- Copyright © CocoCiència - Powered by Blogger and Metrominimalist -